GROV FROKOSTKAKE | med smak av gulrotkake

Reklame 2. mars 2020 | Frokost, Oppskrifter

egenreklame

APPLE HER GOOGLE HER

 

I boka DESIREE´s SUNNE MATPLANLEGGER får du blant annet oppskrift på min superpopulære frokostkake med banan og bær. Tanken var at kaken kunne brukes som en slags grunnoppskrift, slik at du enkelt kan tilsette det du liker av bær, nøtter og krydder.

Akkurat slik som jeg har gjort i dag hvor jeg har tilsatt revet gulrot, kardemomme, ingefær og malt nelik for å få en deilig gulrotkake!

Kaken kan spises alene eller sammen med yoghurt, bær og mandelsmør.

Til 1 brødform trenger du:

Ingredienser

  • 2 bananer eller 300 gram moden mango
  • 4 egg
  • 200 gram cottage cheese
  • 4 dl havrekli
  • 2 ts bakepulver
  • 1 stor reven gulrot
  • 1 ss kardemomme
  • 0,5 ts støtt nelik
  • 1 ts støtt ingefær

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 200 grader
  • Blend sammen egg, cottage cheese og banan/mango + krydder
  • Rør inn gulrot, bakepulver og havrekli
  • Hell røren over i en kledd brødform
  • Stekes midt i ovnen i 40 minutter
  • La den avkjøles helt før du tar kaka ut av formen

Boka mi finner du hos alle lendets bokhandlere. Den kan også bestilles på nett HER

Titt innom bloggen i morgen for både en ny pyramide intervall og oppskrift på kylling enchiladas i lomper, med ekstra grønnsaker!

 

Stort Smil

Desiree

Reklame 2. mars 2020 | Frokost, Oppskrifter