egen reklame
Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER
Dette er faktisk en ny og litt julete versjon av en gammel favoritt fra bloggen. Super enkelt å lage, men krever litt tid i stekeovnen. Og er bare vanvittig godt til julens pålegg som sild, lammerull, ribbe, brunost, blåmuggost, rødbetsalat, ja you name it.
Personlig rører jeg dette brødet sammen hver gang vi skal ha typ ost og kjeks hjemme. Og det er ikke bare jeg som velger dette foran mye annet for å si det sånn.
Brødet er fult av fiber og sunt fett fra nøtter og frø, og proteiner fra egg. Noe som gjør dette til et godt valg både for deg som må spise glutenfritt og for deg som ønsker å spise litt mindre karbohydrater.
For deg som ikke har slike hensyn og ta er dette er smakfult brød, som metter lenge og gjør magen glad!
Ingredienser
- 5 egg
- 1 dl gresk yoghurt
- 2 dl pistasjnøtter
- 1,5 dl hasselnøtter
- 1,5 dl valnøtter
- 2 dl knus linfrø
- 2 dl chiafrø
- 1 dl tørkede tranebær
Fremgangsmåte
- Rør alle ingrediensene sammen i en bolle og hell det deretter over i en smurt brødform
- Sett formen inn i en kald ovn og sett den så på 175 grader varmluft
- Brødet skal stekes i 45 minutter
Stort Smil
Desiree