Ny dag og nye matbilder til www.fitfocus.no.
Siden vi lanserte i februar har siden blitt oppdatert med over 200 nye oppskrifter, og vi har nå kommet til det punktet hvor arkivet er så bra at vi kan lene oss litt tilbake. Vi hviler ikke på laubærbladene av den grunn. 4 nye middagsoppskrifter + 2 til frokost/lunsj legges ut hver uke, men det betyr at vi kan redusere til 1-2 fotodager i uka fremover og får mer tid til andre prosjekter. Det gledes!
Blant nye oppskrifter denne uka er blant annet denne middagen. Grove yoghurtlomper med fyll. Så godt og så enkelt.
Lompene lager du slik:
Ingredienser
- 3 dl gresk yoghurt
- 3 dl grovt mel + litt til til utbakning
- 1 .ts salt
Fremgangsmåte
- Rør sammen yoghurt, salt og mel til en myk, men ikke klissete deig. Del deigen i 4.
- Kjevle ut lompene mellom to stykker bakepapir. Litt større enn en vanlig potetlompe.
- Varm opp en stekepanne til middels varme. Pensle pannen med litt olje og stek lefsene ca. 1 min på hver side.
Jeg har laget disse med både havremel og rismel. Begge deler funket like bra som grovt hvetemel.
Stort Smil
Desiree
Kan man bruke vanlig naturell yoghurt eller kan man kun bruke gresk yoghurt?
Kan man ønske seg at flere oppskrifter blir oppdatert med mengde man kan spise på diett og livsstil? Mange oppskrifter står bare med «kommer»