God søndag!
Med tanke på at jeg ennå ikke er ferdig med å tømme epletreet burde jeg helt klart ha fylt disse med eplefyll, men siden bloggen alt har det bestemte jeg meg for å prøve meg på kardemommeknuter. Personlig er jeg mer glad i disse enn kanelfyll, men om du ikke er enig med meg er det bare å bytte kardemommen i fyllet ut med kanel.
Deigen er denne oppskriften.
Til fyllet trenger du:
Ingredienser
- 100 gram smør
- 100 gram sukrin gold
- 2 ss kardemomme
Fremgangsmåte
- Start med å lage deigen som anvist i oppskriften. La den heve til dobbel størrelse.
- Rør sammen fyllet.
- Kjevl deigen ut et stort rektangel og bre fyllet utover halve. Start nederst og jobb deg opp til litt over midten. Brett den andre halve over.
- Så over til det supre trikset! Del deigen i to på tvers, pakk inn i plastikk og sett i kjøleskapet. La deigen bli helt kald. Da blir det nemlig mye lettere å lage knuter etterpå.
- Del deigen opp i 10 strimler og lag knuter.
- La deigen etterheve med ovnen varmes opp til 220 grader over og under varme.
- Pensle dem med egg eller melk. Stekes rett under midten i 10 minutter
Følg meg gjerne på Instragram (desireeandersen) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER
Stort Smil
Desiree