Vårt nye hus har ikke mye til blomster eller bedd. Kun er gigantisk hekk og noen frukttrær som nok ikke har fått så mye kjærlighet de siste årene. I utgangspunktet hadde Daniel lyst til å kutte dem ned, men etter litt frem og tilbake bestemte vi oss for å heller gi dem litt TLC ( tender, love and care) og se om de kom seg litt.
Så på tross av en ekstrem tørr sommer står vi nå med en ganske så god avling plommer og epler! Yey! Nå blir det baking av eplekaker, epleboller og mos til fryseren. Perfekt nå som H etterhvert skal begynne med fast føde.
Etter middagen i dag hadde jeg lyst på noe søtt, men skuffejakten min avslørte fort at her var det lite å komme etter. Men med epler på trærne og litt diverse fra skuffer og skap ble disse vaflene resultatet. Naturligsøtet av eplene, grove, saftige og om jeg så skal si det selv – skikkelig gode!
TIL 5 PLATER TRENGER DU:
Ingredienser
- 1 stort eple – revet
- 1 egg
- 1 dl krustakli
- 3 dl speltmel
- 1 ss kanel
- 1 dl eplejuice
- 1 dl melk
- 1 dl kesam
- Smør til steking
Fremgangsmåte
- Visp sammen egg, juice, melk og kesam.
- Rør inn kanel og eple.
- Visp tilslutt inn mel og krustakli
- Stekes på middelsvarme i vaffeljern
Spis dem med litt vaniljekesam, ost eller akkurat som de er. NAM!
I morgen titter jeg innom med en oppskrift med norske plommer! Elsker sesongmat!
Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER
Stort Smil
Desiree