Fisketaco er ikke akkurat noe nytt, men jeg skal innrømme at dette er første gang jeg har smakt det. Og ja, jeg var litt skeptisk – er du?
Det er det i så fall ingen grunn til! Og jeg kan avsløre at denne familien har fått en ny middagsfavoritt på menyen! Anbefales så til de grader!
TIL 4 PERSONER TRENGER DU:
Ingredienser
- 600 g laksefilet
- 1 pakke tacokrydder
- 1 pakke hjertesalat
- 1 stk avokado
- 1 stk rødløk
- 1 stk tomat
- 1 boks mais
- 1 stk agurk
- 1 pakke koriander
- 1 beger Drømmelett
- 1 stk lime
- olje
- salt
- pepper
Fremgangsmåte
-
Krydre laksen med tacokrydderet, og la den marineres i krydderet frem til steking.
-
Kutt enden av hjertesalaten, skyll bladene i kaldt vann, og kutt bladene i grove biter. Del avokadoen i to, fjern stenen, og skrap ut avokadokjøttet med en skje. Kutt avokadokjøttet i terninger, kutt rødløken i tynne skiver og kutt tomaten i båter. Hell laken av maisen. Bland grønnsakene sammen i en serveringsskål.
-
Kutt agurken i små terninger, og grovhakk korianderen. Bland agurken og korianderen sammen med Drømmeletten, og smak til med saft fra limen, salt og pepper.
-
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme, og stek laksen i ca. 3 minutter på hver side. Krydre med laksen med litt salt.
Så raskt og så enkelt! Om du vil ha dette litt mer «tradisjonelt» så server det gjerne i tacolefser eller i taco skjell. MOMS!
Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER
Stort Smil
Desiree