TORSKEGRYTE MED KIKERTER OG PAPRIKA | middag på 15 minutter

8. mai 2018 | Middag

I går spurte jeg alle som mottar mitt nyhetsbrev om hva de ønsket å se mer av på bloggen utover våren og sommeren. Ikke så overraskende så er mer trening savnet blant mange – meg selv inkludert! 4 uker igjen folkens 😉 kanskje tidligere, for jeg merker at all stillestingen ikke akkurat er så heldig den heller! Får mer vondt i rygg og knær for hver dag som går…

Litt overraskende var det at dere ønsket dere flere middagsretter! Men dere får det som dere vil ha det. Jeg vet at de fleste ønsker raske, sunne og smakfulle middager. Denne oppfyller alle krav.

Hentet fra Fitfocuse – Matkasse

TIL 4 PERSONER

Ingredienser

  • 1 stk gul paprika
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk grønn paprika
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 boks kikerter
  • 1 pakke chiliflakes
  • 600 g lettsaltet torskefilet
  • 1 stk crispisalat
  • 1 stk rødløk
  • 250 g cherrytomater
  • 1 stk agurk
  • 1 pakke fetaost
  • 1 glass kalamataoliven
  • 1 ts gurkemeie (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper

Fremgangsmåte

  1. Kutt paprikaene i små biter.

  2. Varm opp en stekegryte eller stor stekepanne til middels høy varme. Stek paprikabitene i litt olje. Tilsett de hakkede tomatene, kikertene, chiliflakesene og gurkemeien, og gi det hele et oppkok.

  3. Skjær fisken i porsjonsstykker, og legg stykkene oppi gryten eller pannen fra punkt 2. La fisken trekke i ca. 4 minutter på hver side, og smak til med salt og pepper.

  4. Gresk salat: Skyll crispisalaten og del den i grove biter. Kutt rødløken, cherrytomatene, agurken og fetaosten i biter. Ha olivenene i salaten, og server retten.

I morgen titter jeg innom med en thai inspirert kyllingsalat! Også må vi ikke glemme at det er lille lørdag, så noe søtt og sunt skal også ut på bloggen.

 

Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Desiree

 

8. mai 2018 | Middag