reklame: FITFOCUSE matkasse
God morgen folkens!
Utrolig gøy at så mange allerede har lastet ned mitt nye oppskriftshefte SØTE & SUNNE FESTKAKER. Denne gangen er ikke kakene bare sukkerfri, men hefte inneholder også flere glutenfrie alternativer. Alt etter deres ønsker 😉
Vi går nå med raske skritt mot sommeren, og jeg jobber på spreng for å utvikle nye, sommerlige oppskrifter til matkassen min. Elsker sommermat! Jeg er som alltid åpen for innspill, så om du har noen ønsker – del!
Oppskriften jeg skal dele i dag er fra sist ukes meny i Fitfocuse Matkasse,men smakfull, lett og sommerlig er den så absolutt!
TIL 4 PERSONER TRENGER DU:
Ingredienser
- 4 kyllingbryst
- 100 gram kremost med urter
- 400 gram aspargesbønner
- 1 stk rødløk
- 1 pakke tobladssalat
- 1 pakke blåbær
- salt
- pepper
- olje
Fremgangsmåte
-
Sett stekeovnen på 200 grader.
-
Skjær et snitt i hvert kyllingbryst, og fyll kyllingen med kremosten. Krydre kyllingen med salt og pepper, og legg den i en smurt ildfast form. Stek formen i ovnen i ca. 25 minutter.
-
Kok opp vann i en kjele, og kok aspargesbønnene i 2-3 minutter. Avkjøl aspargesbønnene i iskaldt vann.
-
Bønnesalat: Kutt rødløken i tynne skiver, og skyll salaten i kaldt vann. Bland salaten, rødløken, aspargesbønnene og blåbærene i en serveringsskål, og vend inn litt olje, salt og pepper.
LYST TIL Å TESTE MATKASSEN MIN?
LES MER ELLER BESTILL Fitfocuse Matkasse
Stort Smil
Desiree