reklame for egen matkasse
Dagen i dag kan jo ikke starte på annen måte enn å si tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger på Fitfocuse-Matkasse som ble lansert i går!
For å være helt ærlig så forventet jeg nesten at fødselen skulle starte etter at jeg hadde delt nyheten på sosiale medier i går 😉 For det har virkelig hvert et ni måneder langt rotterace å få dette på plass, og jeg har hele tiden visst at det kom til å knipe i forhold til termin! Men nå er vi igang, og jeg er så vanvittig stolt!
Men jobben stopper jo ikke her. Det skal hele tiden utvikles nye oppskrifter til både kassen og bloggen, og i går var det denne oppskriften som fanget deres oppmerksomhet!
I matkassen min er får du med ferdiglaget bechamel og tomatsaus, her må du lage den selv.
Til 4 personer trenger du:
Ingredienser
- 600 gram kyllingkjøtt ( du kan bruke fillet av både bryst og lår)
- 2 squash
- 1 boks hakket tomat med oregano
- Salt og pepper
- 1 kule mozzarella ost
- Bechamelsaus (se under)
- Frisk salat som tilbehør
Bechamelsaus:
Starte med å lage denne
Ingredienser
- 50 gram smør
- 50 g mel
- 5 dl melk
- 100 g revet ost
- 1/2 ts muskat
- salt og pepper
Fremgangsmåte
- Smelt smøret i en kjele. Ikke la det bli brunt.
- Ta kjelen av varmen og visp inn melet.
- Rør så inn melken, litt av gangen, til du har en jevn hvit saus.
- Sett kjelen tilbake på lav varme og visp inn osten. Pass på at du visper hele tiden.
Slik lager du lasangen:
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 220 grader
- Skjær kyllingen i små biter.
- Vask squash og skjær den i tynne skiver. Stek den så i litt olje til den slipper vann og faller litt sammen.
- Bruk kyllingen lett i pannen og tilsett en boks hakket tomat. Smak til med salt og pepper.
- Legg kylling, squash og bechamelsaus lagvis i en ildfast form. Topp med biter av mozzarella.
- Stekes i 25 minutter.
- La lasangen sette seg litt mens du kutter opp salat
Les mer eller bestill matkassen min HER
Stort Smil
Desiree