Noen synes kanskje det er litt tidlig å begynne påske forberedelsene, og jo, jeg kan vel si meg litt enig i det. Men disse bollene kunne jeg bare ikke sitte på lengre! Jeg mener boller med kvicklunsj! Sleng dem i sekken med en appelsin og litt kakao anytime – ikke bare til påske!
En porsjon sukkerfri grunndeig!
DENNE lager du uten helsekostprodukter
DENNE lager du med helsekostprodukter
Til fyll trenger du:
1 Kvicklunsj eller 2 Atkins crispy milk Chocolate (fås i de fleste matbutikker)
Til pynt trenger du:
1 dl revet kokosmasse
2 ts gurkemeie
Sukrinmelis + vann
Fremgangsmåte
- Lag deigen som anvist
- Del opp ønsket sjokolade i små biter
- Når du former bollene legger du 3-4 biter sjokolade i hver bolle
- Stekes på 220 grader i 10 minutter
- Avkjøl
- Rør sammen sukrin melis og vann til glassur
- Rør sammen kokosmasse og gurkemeie til pynt
- Pynt bollene
Jeg går og leker med ideen om å lage et nytt oppskrifthefte til dere til påske! Disse skal i så fall helt klart med der!
Følg meg gjerne på InstagramFitfocuse). For mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER
Stort Smil
Desiree