Hvorfor har vi så mange vinglass, tallerkner og kjøkkenting er spørsmålet jeg har stilt med selv X antall ganger i dag. For YES vi er i gang med flyttingen… Og hvem liker vel å flytte… Vel, flytte ser jeg veldig frem til, men pakke? Det er kanskje det værste jeg vet.. Etterfulgt av å pakke ut 😉
Det går med andre ord en kule varmt i ukene fremover. Daniel jobber på spreng i huset, jeg prøver å pakke det vi kan og holde styr på leiligheten. Så raske løsninger i matveien er gull nå om dagene!
Det var også et tomt kjøleskap og liten lyst til å dra på butikken som skal ha æren for at disse protein skivene ble til. De er inspirert av mitt «Spis magen flat brød«, og et flott alternativ til deg som ønsker et proteinrikt brød, men ikke tåler egg eller meieriprodukter.
Til 8 skiver trenger du:
Ingredienser
- 5 ss chiafrø
- 5 ss havregryn
- 5 ss hampfrø (kan erstattes med å bruke mer chiafrø og havregryn)
- 3 ss sesamfrø
- 3 ss solsikkefrø
- 1 ts salt
- 1 ts bakepulver
- 2 dl kokende vann
- 2 dl kaldt vann
- 4 dl grovt speltmel
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 200 grader varmluft
- Bland alle frøene og hell over kokende vann
- La blandingen stå i minst 10 minutter
- Tilsett salt og bakepulver
- Hell over 2 dl kaldt vann
- Rør inn melet
- Bre røren utover et kledd stekebrett – ca 0,5 cm tykt
- Stek i 10 minutter
- Del opp i ruter med en kniv
- Stek i nye 5 minutter
Smaker skikkelig digg med pålegg og masse grønt til!
Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER
Stort Smil
Desiree