Da var julens siste livesending med Søt & Sunn som team over. I går tryller vi marsipan oppskriften min om til 2 slags julekaker. I dag lagde vi tyrkisk pepper biter av mine hvite juletrær. Digger oppskrifter som gir mange variasjonsmuligheter!
Oppskriftene på marsipan og juletrær finner du i julehefte mitt, og i dag skal jeg dele hvordan du lager disse deilige julekakene.
Lag en porsjon av sukkerfri marsipan som du finner HER
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 180 grader varmluft
- Kjevle ut marsipanen og stikk ut figurer med pepperkakeformer
- Stek i ca. 10 minutter til de blir gyldne
Lyst på kransekake biter istede?
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 200 grader varmluft
- Form marsipanen til små kransekakebiter
- Stek i 10 minutter
Og slik blir en søt og sunn juleoppskrift til 3 forskjellige søtsaker.
Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER
Desiree