Jeg husker ennå entusiasmen rundt bordet i barnehagen når vi fikk dette servert! For en på seksåring var det et lite søtt høydepunkt, men i dag skjønner jeg jo at det var en smart måte å bli kvitt gammelt brød på!
Uansett så er det fremdeles en liten favoritt som jeg lager alt for sjeldent – nok fordi vi ikke spiser så mye brød hjemme… Også er ikke kombinasjonen loff, sukker og helmelk spesielt sunn. Men gjør du et par enkle bytter, så har du en deilig, søt og sunn frokost som ungene garantert vil like!
Til 6 skiver trenger du
Ingredienser
- 2 egg
- 2 dl lettmelk
- 1 ss sukrin gold
- 1 ts kanel
- 6 skiver halvgrovt brød
- Smør til steking
Fremgangsmåte
- Visp sammen egg, melk, krydder og søtning
- Ha røren over i en ildfast form
- Legg skivene ned i formen og la de ligge 3 minutter på hver side så de trekker til seg godt med væske
- Stekes i litt smør
Jeg synes de smaker nydelig akkurat som de er med litt frisk frukt eller bær!
Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER
Stort Smil
Desiree