Da var det på tide med litt mer sunn sommermat, og denne «potetsalaten» passer ikke bare til alt av kjøtt, fisk og fugel, det tilfører ekstra grønnsaker og proteiner til kosten – OG tar kortere tid å lage enn en tradisjonell potetsalat!
Før du får oppskriften må jeg poengtere at om du lever etter lavkarbo – høyfett prinsippene (LcHf) så må du gi denne retten mer fett på bena. Min versjon inneholder både lite karbohydrater og lite fett.
Til 3 – 4 personer trenger du
Ingredienser
- 1 blomkålhode
- 1 squash
- 1 bunt rediker
- 200 gram frosne erter
- 1 beger kesam
- 4 ss sylteagurk
- 1 ss sitron
- 2 ss sterk sennep
- 0,5 ts sukker
- 1/2 ts salt
Fremgangsmåte
- Del squashen i to har skrap ut frøene
- Del alle grønnsakene i biter
- Hell kokende vann over det frosne ertene og hell vannet rett av igjen
- Rør sammen dressingen
- Bland alt
Enklere blir det ikke!
Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER
Stort Smil
Desiree