Min favoritt kake over alle favoritt kaker er pavlova. Og på 17. mai lages den med sukker og fløte og alt som hører til! NAM!
Men siden dette tross alt er en blogg med fokus på sunnere alternativer skal du i dag få oppskrift på 2 sukkerfrie pavlova bunder, og min nyeste oppskrift på sukkerfri vaniljekrem!
Oppskrift på både vanlig pavlova og sukkerfri margens finner du HER. Oppskrift på sukkerfri kokospavlova finner du HER
Til kremen trenger du:
Ingredienser
- 4 dl kremfløte
- 1 boks vanilje saus zero
- 3 ss gelatinpulver
Fremgangsmåte
- Varm opp vanlijesausen (ikke kok)
- Rør inn gelatinpulveret og sett i kjøleskapet
- Når vanijesausen har blitt helt kald visper du 3 dl fløte til krem
- Sausen vil nå begynne å bli ganske stiv. Visp den sammen med kremen og spe ut med litt mer fløte til du får ønsket konsistens
På 17. mai er kanskje blåbær, bringebær og jordbær den passende pynten, men til en annen anledning burde du virkelig prøve mango, blåbær, pasjonsfrukt, kjærlighetsfrukt og mynte!
Så vanvittig godt!
Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER
Stort Smil
Desiree
Såg utrolig godt ud, men blir marenges stiv og seig i midten?