For noen uker siden gjorde jeg et samarbeid med Adams Matkasse, og i kassen jeg da fikk var det en nydelig vegetargryte med indiske smaker. Jeg elsker indisk, så så klart måtte jeg prøve å lage det en gang til – med min egen lille vri!
Til 2 personer trenger du:
Ingredienser
- 1 gul løk
- 3 fedd hvitløk
- 1/2 rød chilli
- 1 blomkålhode
- 2 bokser kikerter
- 1/2 boks kokosmelk
- 2 boker hakket tomat
- 1 ss hakket ingefær
- 1 ts kanel
- 1 ts garam masala
- 1/2 ts salt
- 1 ts cummin
- 1 ts gurkemeie
- saften av 1 sitron
- Frisk koriander
Yoghurtdressing med koriander
Ingredienser
- 1 dl gresk yoghurt
- Frisk koriander
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- Hakk løk, hvitløk og chilli og stek til løken blir gylden.
- Tilsett blomkål, krydder, sitron og hakket tomat
- La det koke i 10 minutter.
- Tilsett kikertene, den greske yoghurten og varm retten igjennom
- Strø over frisk koriander
- Hakk koriander og dør inn i yoghurten. Smak til med salt og pepper
Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER
Stort Smil
Desiree