Dillstuet blomkål – perfekt til rød fisk og markrell

28. juni 2016 | Middags tilbehør

DETTE er sommermat på sitt aller, aller beste! Og om du går med planer om å lage laks, ørret eller makrell i den nærmeste fremtid så må du love med å teste denne retten. Det er så godt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


Til 2 personer trenger du:

1 blomkålhode

4-5 kvister dill

1 dl matfløte

1 ss maizena

Salt og pepper

 


Slik gjør du:

  1. Brekk opp blomkålen i mindre biter og kok i saltet vann ca. 5 minutter.
  2. Imens kjører du fløte, dill og maizena sammen med en stavmikser eller blender.
  3. Smak til med salt og pepper
  4. Hell det kokende vannet av blomkålen. Hell fløteblandingen over med det samme og rør om på svak varme til all blomkålen er dekt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ørreten er laget slik:

 

125 gram per person krydret med sitronpepper

Stekt i ovnen på 200 grader i 15 minutter


Enklere blir det bare ikke!

 


Stort Smil


Desiree


28. juni 2016 | Middags tilbehør

Kommentarer (1)

  1. Har du mulighet til å oppdatere punkt 4? (Kos må over) Jeg har veldig lyst til å prøve, men trenger å følge en oppskrift for å få det til:-)

Comments are closed.