Etter å ha jobbet fra hjemmekontor (les kjøkken) i snart tre måneder nå jeg endelig begynt å få en god rutine på ukene. Og torsdag og fredag er bakedager! Disse dagene lager jeg opp ekstra oppskrifter som skal postes utover helgen og neste uke. På den måten er det enklere å supplere med middagsoppskrifter, trenings og helsesaker.
Akkuart nå jobber jeg så klart på spreng for å få klart alle godsakene som skal ut før påske! Blant annet disse gule knekkebrødene!
Knekkebrødene har fått sin gule farge fra gurkemeie. Det er ikke nok i til at det kjennes på smaken, men jeg har allikevel lyst til å ta med noen av helsefordelene ved å bruke dette «super» krydderet!
Antiinflammatorisk
Forebygger sopp
Smertedempende
Styrker immunforsvaret
Hjelper mot oppblåsther
Øker fettforbrenningen
Regulere fordøyelsen
Renser blodet
Godt fro huden
Så var det disse knekkebrødene!
Jeg var tom for gulrøtter, og lagde mine uten, men anbefaler virkelig å prøve med!
Til et brett trenger du:
300 gram revet gulrot
100 gram sesamfrø
100 gram linfrø
100 gram solsikkefrø
100 gram gresskarfrø
1 neve hakkede nøtter
3 store egg eller 4 små
1 ts salt
2 ss gurkemeie
Sett oven på 160 grader.
Bland alle ingrediensene og bre deigen utover et stekebrett. Stek knekkebørdene i 10 minutter. Ta ut platen og del opp i knekkebrødene. Stek videre i nye 30 minutter.
Oppbevares i luft tett boks.
Håper det smaker.
Smil
Desiree
Notater:
#oppskrift
#knekkebrød
#påske
#lavkarbo
#diamat
#utenkarbo
#glutenfritt
Flotte bilder 😉 ser helt utrolig godt ut! Takk for tips!
Dette såg godt ut =D
Dette så helt nydeligut 🙂 !
Hei!Ser ut til å være en god oppskrift – men ikke noe væske i blandingen?Hilsen Målfrid
Målfrid Kallekleiv: Nei 🙂
Hei hvor kjøper du alle frøene som skal med? får man kjøpt de på vanlig matbutikk
Når du skriver hakkede nøtter, hvilke nøtter mener du? 🙂
Mathilde: du kan bestemme selv 🙂
Malia: Vanlig butikk 🙂
Hva slags pålegg er godt å ha på disse? Eller er di best uten? 🙂
Jannicke: Som vanlige knekkebrød 🙂
Har akkurat laget disse og de er kjempegode 😀 Hvor lenge holder de?
Ingrid: Som vanlige knekkebrød
Hei. Hvor får man kjøpt gurkemeje? 🙂
Eirin: Krydder hylla på butikken 🙂
Det ble så mye skal det bare på èt stekebrett? Da blir de i så fall veldig tykke. 😀
Lisa: Er så lenge siden at jeg ikke husker 🙂