LcHf; Påskegule knekkebrød

18. mars 2016 | Boller & Brød

 

Etter å ha jobbet fra hjemmekontor (les kjøkken) i snart tre måneder nå  jeg endelig begynt å få en god rutine på ukene. Og torsdag og fredag er bakedager! Disse dagene lager jeg opp ekstra oppskrifter som skal postes utover helgen og neste uke. På den måten er det enklere å supplere med middagsoppskrifter, trenings og helsesaker. 

Akkuart nå jobber jeg så klart på spreng for å få klart alle godsakene som skal ut før påske! Blant annet disse gule knekkebrødene!

 

 

Knekkebrødene har fått sin gule farge fra gurkemeie. Det er ikke nok i til at det kjennes på smaken, men jeg har allikevel lyst til å ta med noen av helsefordelene ved å bruke dette «super» krydderet!

Antiinflammatorisk

Forebygger sopp

Smertedempende

Styrker immunforsvaret

Hjelper mot oppblåsther

Øker fettforbrenningen

Regulere fordøyelsen

Renser blodet

Godt fro huden

 

Så var det disse knekkebrødene!

Jeg var tom for gulrøtter, og lagde mine uten, men anbefaler virkelig å prøve med!

 


Til et brett trenger du:

300 gram revet gulrot

100 gram sesamfrø

100 gram linfrø

100 gram solsikkefrø

100 gram gresskarfrø

1 neve hakkede nøtter

3 store egg eller 4 små

1 ts salt

2 ss gurkemeie

 

Sett oven på 160 grader.

Bland alle ingrediensene og bre deigen utover et stekebrett.  Stek knekkebørdene i 10 minutter. Ta ut platen og del opp i knekkebrødene. Stek videre i nye 30 minutter.

Oppbevares i luft tett boks.

 

Håper det smaker.

Smil

Desiree

 

 

Notater:


#oppskrift


#knekkebrød


#påske


#lavkarbo


#diamat


#utenkarbo


#glutenfritt


18. mars 2016 | Boller & Brød

Kommentarer (17)

  1. Hei!Ser ut til å være en god oppskrift – men ikke noe væske i blandingen?Hilsen Målfrid

  2. Hei hvor kjøper du alle frøene som skal med? får man kjøpt de på vanlig matbutikk

Comments are closed.