Her har vi gått inn i vinterferie modus. Late morninger, ingen SFO, kos på kjøkkenet og en mamma som prøver å la hjemmekontoret komme i andre rekke i noen dager fremover.
Noe av det morsomste Vilde vet er å bake, hvilken syv åring liker ikke det? Så det er bare å gjøre seg klar for en uke med mye baking her på bloggen! Først ut er dagens lunsj! Langpannebrød med havre og rug.
Til 12 ruter trenger du:
11 dl fullkorns hvetemel
4 dl siktet rugmel
5 dl lettkokte havregryn
1 pakke tørr gjær
6 dl lunkent vann
1 ts salt
Slik gjør du_
Rør ut gjær i vann og tilsett salt det tørre.
Elt godt i 10 minutter og sett til heving i 1 time.
Trykk deigen utover et stekbrett og la det etterheve i 30 minutter. Pensle med vann, stø over ekstra gryn og skjær ut firkantene. Stekes på 200 grader i 25-30 minutter.
Visste du at du kan lagre favorittoppskriftene dine direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin
HER
Stort Smil
Desiree
Notater:
#oppskrift
#brød
#langpannebrød
#matpakkebrød
Merete: Ja 🙂 Det blir jo flatt brød 🙂