Har du sett at Prior har kommet ut med kyllinglår filletter?
Det begyner nok å bli en stund siden, men disse er helt geniale å bruke i gryteretter. Kjøttet smaker nydelig og blir alltid mørt og saftig!
Ikke reklame! Bare er ærlig tips fra en skikkelig matentusiast!
Finner du ikke disse i butikken kan denne gryten også lages med vanlige kyllinglår eller bryst.
Til 4 pers trenger du:
4 kyllinglår
1 pakke bacon
4 dl kyllingkraft fra buljong
1 boks hakkede tomater
4 fed hvitløk
1/2 rød chilli
1 stor løk
2 paprika
1 boks kikerter
Salt
Pepper
2 laubærblad
Slik gjør du:
Hakk opp hvitløk, løk og chilli.
Stek dette sammen med bacon i terninger til løken en gylden.
Tilsett så de andre grønnsakene.
Hell oppi buljong og tomater + laubærblad. La dette stå å simre.
Salt og peppre kyllingen.
Brun lårene i en stekebanne.
Rør så kikertene inn i gryten og legg lårene oppi.
La det hele simre under lokk i 20 minutter.
Serveres med litt persille på toppen og godt brød til.
Pst:
Passer godt til lunsj dagen derpå også.
Blunke Smil
Desiree
Comments are closed.