Allround rundstykker med skyr

29. desember 2015 | Frokost

Hei og hopp alle sammen.

Først kan jeg fortelle at avstemningen til Vixen stengte i går, og jeg vil bare si tusen, tusen takk til dere som har stemt på meg <3 Det betyr urolig mye for meg! 

Så må jeg få lov til å beklage at FIT på 30 dager tar litt mye plass på bloggen i disse dager, men det er kun frem til oppstart! I mellomtiden skal jeg gjøre det jeg kan for å poste spennende stoff for dere som ikke skal være med på FIT på 30 også.

I dag ønsket dere dere oppskrift på grove rundstykker.

Resultatet ble skikkelig saftige og proteinrike rundstykker med skyr.

Til 6 rundstykker trenger du:

 

300 g Skyr naturelle

25 gram gjær

2 dl lunkent vann

1 knipe salt

1 ss honning eller 2 ts sukrin

100 g siktet spelmel

200 g fibramel

 

Slik gjør du:

Rør ut gjæren i vann.

Tilsett søtning, skyr og salt.

Rør inn melet og kna deigen godt i ca. 10 minutter.

 

Sett deigen til heving i 30 minutter.

 

Formes til 6 rundstykker og settes til etterheving i ca. 15 minutter.

 

Stekes på 200 grader i 12- 15 minutter.

 

Jeg kaller disse allround rundstykker fordi de kan brukes til ALT! Her blir de i dag brukt som burgerboller, i morgen er de frokost. NAM.

 

Husk at du kan lagre alle oppskriftene mine direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin
HER

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 

 

Notater:


#rundstykker


#oppskrift


#proteinrundstykker


#skyrboller


#familiemat


#bakeglad

 


29. desember 2015 | Frokost

Kommentarer (14)

  1. Tusen takk for svar! Og tusen takk for den flotte jobben du gjør! Spennede og prøve alle disse oppskriftene! ☺

  2. Heisann! Jeg har ikke skyr tilgjengelig, men gresk yoghurt.. tror du det går å bruke det istedet?

  3. Hei, skal til å bake disse rundstykkene nå, men så at jeg kun har tørrgjær! Det går vel bra? 🙂

Comments are closed.