I dag har det virkelig hvert søndag slik en søndag i desember skal være! Sove lenge, varme rundstykker til langrenn på TV og søndagstur.
At turen var i 10 varmegrader kjenner jeg bekymrer meg litt. Jeg savner minusgrader og snø! Men det kommer vel….
Rundstykkene er ikke nye for bloggen, men de er en leserfavoritt, spesielt for de som deltar på FIT på 30 dager, så de fortjener en liten reprise.
Til 4 rundstykker trenger du:
1 beger cottage cheese
4 egg
400 gram havregryn
Mos egg og cottage cheese før du rører inn havregrynene
Legg røren i to runde klatter på et bakepapir og stek dem i 15 minutter på 200 grader.
Dette er passe til en person.
Skal forresten hilse fra Daniel, som fikk disse for første gang i dag, å si at det var de beste rundstykkene han hadde smakt.
Du må prøve å lage dem!
Nå venter søndagsmiddagen. På menyen står helstekt kylling, som faktisk er veldig enkelt å lage. Oppskrift kommer.
Vil du stemme meg frem som årets Trenings/helseblogg kan du gjøre dette
HER
<3
De så bare super god ut 🙂 vet du om man kan bytte ut kesam med noe melkefritt, Eks melkefri vanilje yoghurt?
Gleder meg til å prøve <3
Lagde de i dag til lunsj,enkle og lage og kjempe gode,jeg lagde med glutenfri havregryn 🙂 Lurer på hvor mange kalorier det blir i et rundstykke ?
Grethe Kristin: HUsker ikke, men det er under 200 kalorier i to 🙂
Hvorfor skal man bare bruke eggehviten? 🙂 Går det an å bruke hele egget?
Går det an å lage flere og fryse ned eller blir det en rar konsistens på de?
Anonym: Det går fint 🙂