Rask og enkel viltgryte

14. november 2015 | Middag

Dette er faktisk første gang jeg har laget en viltgryte, så du ser noe som mangler kom gjerne med tips.

Til 4 personer trenger du:

500 gram kjøtt (du kan bruke biff, vi brukte rådyr-rygg)

150 gram bacon

3 sjarlottløker

2 fed hvitløk

4 gulrøtter

5 dl hakket sopp

200 gram frosne erter

1 terning kjøttbuljong

2 dl vann

1/2 boks creme faise lett

3 ss sausjevner

Salt, pepper og timian

Slik gjør du:

Hakk opp løk, hvitløk, bacon, sopp og gulrøtter.

Stek først bacon i bunn av en stor kjele.

Tilsett så løk, sopp og hvitløk. Stek gyldent.

Tilsett gulrøtter og la dette stå å surre på svak varme.

Del kjøttet i biter og krydre med salt, pepper og timian.

Brun lett i en panne.

Ha kjøtt, vann og buljong over i kjelen.

La det hele småkoke i 20 minutter.

Tilsett ertene mot slutten av koketiden.

Tilsett så creme fraise og tilslutt sausjevner.

Vi serverte det hele med mos laget av sellerirot og tyttebær.

Undertegnede sleiket tallerenen ren!

Senere i dag kommer jeg fordi med gårsdagens treningsøkt fra Snapchat.

Hele kroppen, på 20 minutter og alt du trenger er to øvelser.

Smil

Desiree

Notater:


#oppskrift

#viltgryte#hjemmelaga#lavkarbo#familiemat#tradisjonsmat#lchf


14. november 2015 | Middag

Kommentarer (4)

Comments are closed.