Jeg skal ikke påstå at Halloween har blitt en
stor
tradisjon hos oss, ennå. Men jeg merker helt klart at jo større Vilde blir jo morsommere synes også mor det er å gjøre litt ekstra stas på denne høytiden.
Dessuten sier jeg aldri nei takk til en anledning til å bake!
Disse saftige muffinsene er laget i to lag, og pyntet med en passende, grønn frosting.
Kan du gjette hva den er laget av?
Til det orange laget trenger du:
4 dl søtpotet purre.
(dette lager du vet å koke 4-5 dl søtpotet og mose med stavmikser)
2 egg
5 ss valgfritt mel (havremel, kokosmel, mandelmel)
1 knipe vaniljepulver (kan sløyfes)
1 dl Fiber Sirup Clear eller honning
Til sjokolade laget trenger du:
DENNE
oppskriften eller 1/2 porsjon av
DENNE
kakemiksen.
Fyll litt under halve formen med det orange laget før du fyller formen nesten opp med sjokoladen.
Stekes på 170 grader i 15-18 minutter
Avkjøl.
Frostingen er faktisk laget av en avokado rørt ut med sukrinmelis!
Det er lov å være skeptisk, men det smaker digg!
Fremdeles skeptisk? Da er løsningen kremost, sukrinmelis og grønn konditorfarge!
Skikkelig saftig!
Tilslutt skal jeg tipse dere om mitt nye Online tilbud!
Din sunne livsstil.
Dette vil først komme på bloggen i november, men i dag har jeg laget en presentasjon av det på Snapchat med et første mann til mølla tilbud! 2 ledige plasser igjen!
Du finner den på SnapChat – Fitfocuse
Smil
Desiree
Notater:
#glutenfritt
#sukkerfri
#sunnbakst
#funksjonellmat
#sukkerfrikake
#lavkarbo
#laktosefri
#allergivennlig
#oppskrift
#suntoggodt
#komiform
#bramat
#helsekost
#lchf
#utenmel
så utrolig godt ut 🙂
mmmm så kjempe gode ut!! 😀 Veldig fine forresten 😉
Flott blogg:-)
Hei 🙂 Hvilken rund springform tror du denne oppskriften egner seg til?Er 22 cm for stort?Ang.glasuren. Hvor mye avokado i forhold til sukrinmelis? 😉
Erica: Dette er cupcakes 🙂 Jeg vet ikke hvordan det er å steke det som en hel kake 🙂 I forhold til glassuren så er det smak og behag 😉