Mest av alt har jeg lyst til å bombardere dere med ennå flere naturbilder fra helgens siste tur som gikk til Moutmarka på Tjøme. Men jeg tenker at kanskje ikke alle er så glad i høst, natur og friluft som meg, så i første omgang får jeg nøyes med å dele søndagens middag!
Ser ikke så aller værst ut det heller.
Brokkoli og spinat suppe, servert med lavkarbo pomme frittes. NAM!
Til to porsjoner trenger du:
1 stort brokkolihode
3 never fersk spinat
5 dl grønnsaksbuljong
2 ss rømme
Noen hakkede walnøtter
2 knoller sellerirot
Olje
Salt/Pepper
Slik gjør du:
Start med å sette ovnen på 250 grader.
Skrell sellerien og kutt opp i staver.
Legg dem utover et stekebrett, dryss over olje, salt og pepper på en side.
Inn i ovnen i 10 minutter.
Skal vendes, oljes og krydres før de får nye 10 minutter.
Kutt opp brokolien og kok den helt mør i buljongen.
Tilsett spinaten når brokkolien er ferdig og rør rundt.
Kjør så grønnsakene til suppe med en blender eller stavmikser.
Suppen serveres med en god klatt rømme og hakkede nøtter på toppen. Denne middagen inneholder ikke så mye proteiner, men med noen harkokte egg eller litt kokt skinke i så er det problemet løst.
Lag deg en glad dag <3
Desiree
Det aå akikkelig godt ut, jeg har nettopp lært meg å lage spinatstuing 🙂 Veldig godt det også 🙂
JuliaSofie: det er digg!