Sprø kokosbunn med sitonkrem og sommerbær; sukkerfri og glutenfri

22. juli 2015 | Godis og kaker

Lillelørdag og på tide å mekke noe søtt og sunt.

Dagens er helt klart inspirert av årstiden, men også av
DISSE

søte kokosknekkebrødene jeg lagde i mai.

Søt og sprø kokosbunn, syrlig og fettfattig sitronkrem og friske bær – nammis!

Du trenger

100g kokosmasse

4 ss sukrin gold, eller annen søtning

2 eggehviter

 

Piskes sammen og bres utover en stekeplate.

Stekes i ovnen på 220 grader i 12-15 minutter. Den skal vær gylden og litt brun i kantene.

 

Til fyll brukte jeg to bokser Sitron Kvarg, friske jordbær, moreller og rips.



Denne fikk bein å gå på!

 

Stort Smil

 

Desiree

 


22. juli 2015 | Godis og kaker

Kommentarer (5)

  1. Det frister!! 😀 Utrolig lekkert med de friske bærene!

  2. Dette så godt ut! Minner meg om kokosmakroner som mamma lager til jul. Men et spørsmål, er kvarg det samme som kesam, eller er disse ulike?

Comments are closed.