Søtpotet er en utrolig anvennlig grønnsak og etterhvert tror jeg du finner den i alle tenkelige og utenkelige variasjoner her inne. Kokts, stekt, bakt, fylt, som pannekake, grøt, kake, osv, osv.
I dag skal den få lov til å være middagstilbehør, godt forkledd som brushetta.
Til to personer trenger du
1 stor, avlang søtpotet
1 boks hakkede tomater med hvitløk
Revet ost
Sorte oliven
Slik gjør du
Sett over en kjele med salt vann.
Sett ovnen på 220 grader
Skjær søtopteten på langs slik at du får to tykke skiver på 1-1,5 cm.
Legg disse i kokende vann i 5 minutter, eller til de blir litt myke i midten. OBS ikke ferdig kokt.
Legg dem på en stekeplate, strø over litt salt.
Hell juicen av tomatene og legg dem oppå søtpoteten.
Strø over ost og oliven.
Stekes i ovnen til osten har smeltet og fått litt farge.
Her som tilbehør til lørdagsbiffen.
Husk at du kan holde deg oppdatert på nye innlegg, lagre og slette innlegg med gratisappen Bloglovin
HER
Stort Smil
Desiree
Yummi! 🙂
Hva slags dressing/saus er det du har oppå biffen din?
Ane: Er helt sikker bernaise om jeg kjenner meg selv rett 🙂
Hei. Kanskje et dumt spørsmål, men når vi skal beregne 150 g. kjøtt per person under fit på 30 dager, skal det være 150 g. rått eller ferdig tilberedt kjøtt?
Anjjo: rått