Hvis man ser bort ifra den fargerike krymmelen og hjerteformen står du igjen med en mettendes, sukkerfri, fettfattig og fiberrik cookie som er perfekt i matboksen, på stranden, i tursekken og på bilturen.
Det jeg gir deg i dag er egentlig en grunndeig. Den er god som den er, men du kan også tilsette sjokoladebiter, nøtter, tørket frukt eller bær for å lage din favoritt snack!
Til 4 store eller 8 små trenger du
1 stor moden banan
2 dl lettkokte havregryn
Slik gjør du
Mos sammen gryn og banan i en blender eller stavmikser.
Sett på ovenen på 220 grader.
Fordel deigen utover et bakepapir. Cookiene skal være 1/2 cm tykke.
Stekes i ca. 15 minutter – til de er godt gyldne!
Tips: ikke bruk for mye fyll når du lager disse, da er det vanskelig å få de til å henge sammen. Ca. en neve er nok til denne porsjonen.
Senere i dag stikker jeg innom med en ny favoritt mageøvelse! Håper du titter forbi.
Husk å lagre dine favorittoppskrifter direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin
HER
Stort Smil
Desiree
så søte 😀 NAM!
Genialt 🙂 Takk
De må prøves.har du forresten hatt innlegg om hvem som fikk være din testperson?ha en super dag
Cecilie: har bare sendt Mail til testpersonen 🙂 hun kommer med er innlegg når hun er igang 🙂
De så utrolig gode ut!! Tror du mandelmel, eller kokosmel kunne fungert på samme måte?
CAMILLA KITTELSEN: hvertfall kokosmel 🙂
«ikke bruk for mye fyll» – hva mener du? Ikke bruk for mye havregryn? Skjønner ikke helt hvor fyllet skal hen, og disse hadde passet perfekt å ta med på tur med ungene i morgen!
Clicks: Jeg skriver at du kan tilsette nøtter, bær, sjokolade osv som fyll. Ikke bruk for mye 🙂
Hvordan får du festet godsakene rundt?
Tone: med sjokolade 😉