Barnslige snackCookies; kun 2 ingredienser

8. juli 2015 | Matpakka

Hvis man ser bort ifra den fargerike krymmelen og hjerteformen står du igjen med en mettendes, sukkerfri, fettfattig og fiberrik cookie som er perfekt i matboksen, på stranden, i tursekken og på bilturen.

Det jeg gir deg i dag er egentlig en grunndeig. Den er god som den er, men du kan også tilsette sjokoladebiter, nøtter, tørket frukt eller bær for å lage din favoritt snack!



Til 4 store eller 8 små trenger du

1 stor moden banan

2 dl lettkokte havregryn

 

Slik gjør du

 

Mos sammen gryn og banan i en blender eller stavmikser.

Sett på ovenen på 220 grader.

Fordel deigen utover et bakepapir. Cookiene skal være 1/2 cm tykke.

Stekes i ca. 15 minutter – til de er godt gyldne!

 

Tips: ikke bruk for mye fyll når du lager disse, da er det vanskelig å få de til å henge sammen. Ca. en neve er nok til denne porsjonen.

 

Senere i dag stikker jeg innom med en ny favoritt mageøvelse! Håper du titter forbi.

Husk å lagre dine favorittoppskrifter direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin
HER

 

Stort Smil

 

Desiree


8. juli 2015 | Matpakka

Kommentarer (10)

  1. De må prøves.har du forresten hatt innlegg om hvem som fikk være din testperson?ha en super dag

  2. Cecilie: har bare sendt Mail til testpersonen 🙂 hun kommer med er innlegg når hun er igang 🙂

  3. De så utrolig gode ut!! Tror du mandelmel, eller kokosmel kunne fungert på samme måte?

  4. «ikke bruk for mye fyll» – hva mener du? Ikke bruk for mye havregryn? Skjønner ikke helt hvor fyllet skal hen, og disse hadde passet perfekt å ta med på tur med ungene i morgen!

  5. Clicks: Jeg skriver at du kan tilsette nøtter, bær, sjokolade osv som fyll. Ikke bruk for mye 🙂

Comments are closed.