Iskrem med jordbær og kokos.

20. mai 2015 | Frokost

Jeg har hatt et trofast forhold til stavmikseren min i årevis. Faktisk har den hvert den eneste kjøkkenmaskinen jeg har eid (unntatt juiceren) frem til i dag.

I dag gjorde jeg det slutt med stavmikseren. Hva som ellers har flyttet inn på kjøkkenbenken kan du se på snapchat, men jeg skal snart vise vidunderet her på bloggen også!

 

Lillelørdag betyr noe søtt i kroppen. Og siden det er nesten sommer ute tenkte jeg det var på plass med litt is!

Ikke sorbet, men is!

I min verden et forskjell på sorbet og is, at sorbet inneholder bare bær, mens is også inneholder melk eller fløte.

Min is inneholder i dag den fete delen av kokosmelken. Dette gir god smak og en delig konsistens.

Denne isen kan spises med en gang, eller fryses i ispinneformer <3

 

Du trenger:

 

1 boks fett kokosmelk

300 gram frosne jordbær.

Søtning etter smak.

 

Slik gjør du:

 

Skrap ut den tykke delen av koksmelken. Du trenger 3 ss.

Blend dette sammen med de frosne jordbærene + søtning.

 

Skal du spise det med en gang må du være kjapp så det ikke får lov til å tine.

 

Denne fremgangsmåten fungerer også veldig bra med bringebær eller med kombinasjonen blåbær og litt vaniljepulver. Bare et lite tips.

 

Følg meg gjerne på snap eller instragram. Navnet er så klart desireeandersen.

 

Stort smil

 

-Desiree

 


20. mai 2015 | Frokost

Kommentarer (8)

  1. Smaker denne kokos? 🙂 går det eventuelt ann å ta i litt mindre kokos om man ikke er så glad i det?

Comments are closed.