Ikke alle barn er like glad i grønne saker som spinat og grønnkål, men morsom og fargerik mat er noe barn i alle aldere setter pris på!
Disse grønne frokostpannekakene inneholder masse sunne saker!
Havregryn gir fiber og god, lang metthetsfølelse.
Egg gir proteiner og litt fett.
Banan gir mye kalsium og energi til små kropper.
Spinat gir jern, c-vitaminer og masse morsom farge!
Du trenger
1 banan
1 egg
1 neve spinat
1 dl havregryn, malt til mel med stavmikser
1 ts bakepulver (kan sløyfes)
Mos først manan og egg med stavmikser. Prøv å unngå klumper.
Tilsett spinaten og mos videre.
Rør så inn resten av ingrediensene.
Steketips:
Stek pannekaken litt ekstra lenge på den ene siden- nesten så de er gjennomstekt. Da er det lettere å snu dem.
Disse smaker godt akkurat som de er, men i følge av litt røde bær og gul juice ble det fargefest på vårt frokostbord i dag.
Senere i dag kommer uke 2 på løechallengen. Har du ikke hatt tis til å hive deg på så starter du bare på uke 1. Jeg skal passe på å legge inn link 🙂
Og dere – jeg har laget egen løpeliste til dere på Spotify! Kommer, kommer.
Stort Smil
Desiree
#barnemat
#sunnmat
#oppskrift
#pannekaker
#grønnepannekaker