Hvis du følger med på Snap så fikk du med deg ingrediensene til tirsdagens middag her i huset.
Laks, matfløte, squash, sitron og asparges.
Sommermat i min øyne <3 og ferdig på 20 minutter. Sånn må det bare være noen dager.
Til 2 personer:
300 gram benfri laks
1 hel squash i skiver
1 økologisk sitron i skiver
2 dl matfløte
Salt og pepper
Sett oven på 200 grader.
Legg fisken i en ildfast form.
Hell over fløte, salt og pepper.
Dekk fisken med sitron og squashskiver
Kle formen med sølvpapir og sett det hele inn i oven i 15 minutter.
Etter 15 minutter tar du folien av og lar det hele få 5 minutter til.
Serveres med dampet asparges og salat.
Enklere blir det nesten ikke å lage fiskemiddag!
-Desiree
Hadde faktisk tenkt å lage nesten det samme i dag 🙂 Ovnsbakt laks og squash med potet og tzatziki 😉
Ragnhild: Nammis! 🙂
er ikke så glad i squash dessverre 🙁 tips til hva jeg kan erstatte den med?
Ragna Elise-lager videoer på youtube!: Tjaaaaa 🙂 ))) kan jo bruke samme fremgangsmåte også bare kutte opp de grønnsakene du liker- å legge oppå 🙂