Det er lite som er bedre enn Norske jordbær en varm sommerdag.
Men menst vi venter på sommeren synes jeg at de vi nå får kjøpt i butikken gjør seg best sammen med litt yoghurt, i en fruktsalat eller med sjokolade.
Jordbær dyppet i smeltet sjokolade er jo en klassiker, og en skikkelig god klassiker, men disse er nesten bedre.
Til mousen trenger du:
1,5 dl lett kokosmelk
2 ss kakao
3 ss chiafrø
Ønsket søtning ( jeg brukte litt steviadråper med vanilje)
Bland alt og sett det inn i kjøleskapet i 15 minutter.
I mens huler du ut jordbærene.
Fyll dem med mouse og inn i kjøleskapet til servering.
Hvis du vil gjøre det litt enklere så smaker også sjokolademousen godt med jordbærene PÅ 😉
Dette er nok til en skål.
Kanksje noe å servere gjestene i mai?
Følg meg gjerne på Instragram @desireeandersen
-Desiree