Tacotirsdag er det ikke?
Hos oss er det sjeldent taco på fredagene. Vet du hvorfor?
Jeg synes det tar for lang tid å lage. Jepp, du leste riktig! Alle de små tingene som skal kuttes opp og alle de skålene og oppvasken! Nope, for meg blir det for mye styr.
Men når har jeg i lange tider anbefalt tacosalat som et sunt alternativ til fredagstacoen, så da var det kanskje på tide å gi dere et eget innlegg om denne, men en artig twist – spiselig skål!
Vi tar skålen først.
For å lage en tar du en fullkornstortilla – eller speltlompe for de som vil bruke det.
Kle den over en ildfast form, eller en kule laget av folie
På hode inn i oven på 220 grader i 20 minutter.
Tips; om du som jeg bruker en ildfast form – smør bunn litt så den ikke setter seg fast!
I mens steker du kjøttdeig.
Velg helst en mager sort med maks 10% fett.
Kutt opp alt du ønsker av grønnsaker. Jeg må alltid å mais, avokado og rødløk. Resten klarer jeg med fint uten.
Litt ost er lov, velg gjerne lett. Jeg kan heller ikke spise taco uten rømme, men velger gjerne ekstra lett.
E l s k e r rømme!
Ut med skålene og oppi med fyllet.
Ser ganske godt ut gjør det ikke?
-Desiree
Kjempe lurt! 🙂
Kristina: Litt fancy må vi kunne være på en tirsdag også 🙂
nice ! 😉
Mca: takk 🙂
Hei! Takk for fin blogg!Er det uten fullkornslomper på FIT30?
Elisabeth: du kan spise 1/8 del av tallerken med karbo 🙂
Veronica: kjør på 🙂
Hei, fantastiske oppskrifter! Når det gjelder pizzabunnene av blomkål? Hvor manga kan man spise av de? Mvh Anita
Anita: vil si to 🙂