Jeg e l s k e r granateple og bruker det i alt fra salater til frokoster, fynt på desserter og som snack.
En liten dekorativ, fargerik smaksbombe som eksploderer i munnen. Søt og syrlig.
Jeg peller ofte kjernene ut av 2 – 3 epler når jeg først er i gang og oppbevarer dem i et syltetøyglass i kjøleskapet. Da er det så mye lettere å hente noen spise skjeer.
Denne lille saken har også noen gode effekter på din kropp og hele.
Bare for å nevne noen:
- Inneholder store mengder antioksidanter, vitamin A og jern.
- Hjelper på blodsirkulasjonen.
- Et granateple inneholder 15% av en daglig dose vitamin C. En skikkelig boost for immunsystemet med andre ord.
- Vitamin C helper også huden produksjon av Collagen. Collagen er det som gjør huden elsastisk = mindre rynker.
- Ved dagli inntak kan ganateple juice senke et høyt blodtrykk.
- Bra for fordøyelsen.
- Forhindrer plakk, men ikke kast tannbørsten!
Dette var syv små grunner til å pynte maten litt ekstra.
Ha en strålende dag!
-Desiree
Dette så godt ut 🙂 !
Martine Susann: det er det 🙂
Synes det er så vanskelig å få det ut! Har du en god metode på det? 🙂
Bruke du bærre frø, eiller heile æple?
Sonja: det går bare Ann å spise frøa 🙂
Det beste jeg vet! 🙂 Spiser altfor mye av det, passer til absolutt alt! Favoritten er cottage cheese med granateple, halvt om halvt 🙂 snadder!
Stemmer for en film av hvordan du får ut disse frøa! 😀
lisaskramh: åh! 🙂 det hadde jeg ikke tenkt på 🙂
Tanita: me fix 🙂