En slikkelig kebab er jo laget av lammekjøtt, men da det kan være litt vanskelig å få tak i lammekjøttdeig, og min stavmikser nok ikke klarer å kværne kjøtt bestemte jeg meg for å lage en variant med karbonadedeig.
Ideen er jo veldig enkel, og hvem synes ikke det er gøy med mat på pinne?
Til 3 personer trenger du:
400 gram karbonadedeig eller kjøttdeig med maks 14% fett.
1 bunt bladpersille (valgfritt)
Chillipulver
Salt og pepper
1 agurk
1 granat eple
1 boks apetina feta snack
Slik gjør du:
Sett ovnen på 220 grader.
Kom deig, 1 ts chillipulver, 1/2 ts salt og 1/2 ts pepper + 3 ss hakket persille i en bolle.
Kna og elt kjøttdeigen godt.
Form til 3 avlange kjøttboller og tre på et grillspyd.
Legg kebabene på et oljet bakepapri og inn i oven.
De skal steke i 20 minutter, snu hvert femte.
Bruk en ostehøvel til å strimle opp agurken.
Fjern kjernene fra granateple.
Miks sammen agurk, granateplekjerner og fetamiks.
Server med
DENNE
tatzikien og kanskje litt godt brød.
-Desiree
Ååå nam!
Kristina – Pokerface: 🙂
marielle tverli: Bare droppe det 🙂
MilleMe: Han trenger nok 2 av disse 🙂