Krydret Pistasjkake; Sukkerfri og fettfattig.

29. mars 2015 | Godis og kaker

Sommertid <3

Lysere tider, påskeferie, familietid, kvalitetstid, sol ute, sol inne.

Søndagen har blitt brukt på beste vis.

Sove lenge, frisk luft, trening og litt alenetid på kjøkkenet.

Resultatet- krydret pistasjkake, uten sukker, kunstig søtning, lite fett og kan enkelt lages glutenfri.

Du trenger:

3 modne bananer

7 dadler uten stein

3 egg

Moses med en stavmikser.

Tilsett:

2 dl fibramel, grovt rugmel eller mandelmel

1 ts bakepulver

2 dl hakkede pistasjnøtter

1/2 ss kardemomme

1/2 ss kanel

1 knipe salt

Stekes i 25 minutter på 175 grader.

Jeg laget glassur av sukrinmelis og vann, men kaken gjør seg godt uten også, da ville jeg pyntet den med nøtter før du putter den i ovnen.

– Desiree


29. mars 2015 | Godis og kaker