Jeg er sjeldent den første til å hive meg over de sunne mattrendene, jeg er rett og slett for skjeptisk.
– Hæ? Den ar laget av hva? Kan det være godt da?
Så når noe dukker opp her på bloggen og du tenker
– Hæ? Den ar laget av hva? Kan det være godt da?
Vær trygg på at det er nøye gjennomprøvd før det kommer ut til dere.
Denne gangen har jeg godkjent pizza med blomkålbunn!
Blomkålbunn 4 personer
1 blomkålhode
3 egg
2 fedd hvitløk
½ ts havsalt
½ ts nykvernet pepper
- Kjør blomkålen i kjøkkenmaskinen til den har fått en smuldrete kosnsistens, og ha i resten av ingrediensene.
- Form åtte små runde pizzaer som legges på en stekeplate. Stek dem i 30?35 minutter på 175 grader.
- Ha på hakket tomat, ost og ønsket fyll.
- Stek videre til osten har smeltet og blitt litt gylden.
Vi gjorde det veldig enkelt.
Kokt skinke, rød løk og store oliven.
Ha en fin kveld dere!
Snaaart helg.
-Desiree
Comments are closed.