Jeg vil våge å påstå at hvis det er noe vi er dårlige på i Norge så er det å bruke krydder i maten!
Noen som er uenige?
Tenk så mange smaker og variasjoner det finnes der ute! Så mye godt man kan trylle frem av de enkleste ingrediensene. Som for eksempel gullrøtter!
Spicy gullrøtter er det perfekte tilbehør til all slags fisk. Hos oss er det fast tilbehør til fiskebollene. Kanskje ikke så rart da hovedingrediensen i kryddermiksen er karri.
Barnevennlig, smalfult, enkelt, sunt og billig!
Du trenger:
2 gullrøtter per person
Litt olje
Karri
Salt
Persille (valgfritt)
Skiv gullrøttene, hell over 1 ss olje per person og ved gullrøttene. Tilsett 1 ss karri per person og strø over med salt.
Bre gulløttene utover i en ildfast form og inn i ovnen på 220 grader i 15 minutter.
Lager seg selv mens du lager resten av middagen!
Pst:
Smaker også godt kaldt!
– Desiree
Å nam! 🙂
Det må jeg prøve 🙂
Nam nam. Må prøves 🙂
Nam, dette skal prøves 😀
Tusen takk for inspirasjon til noe nytt.
Anonym: 🙂
Det må prøves en gang! 😮