Jeg har gjort en ny oppdagelse på kjøkkenet! Det kalles ricotta! Nydelig konsistens, litt salt i smaken (som gjør det perfekt som smørerstatter) lite kalorier, lite fett, masse proteiner og kjempe godt!
Dere kan med andre ord forvente mer av det i tiden fremover!
Dagens kake begynte som en ide om å lage muffins med bær, men endte tilslutt opp som en nydelig, fuktig, søt og syrlig kake! Både utseende og smaken får meg til å glede meg til sommeren.
Du trenger:
200 g ricotta
100 g sukrin gold
250 g fibramel
3 egg
1 ts bakepulver
1 revet squash
Revet skall av 1 sitron
Saften av 1/2 sitron
Slik gjør du:
Bland alt og hell over i en springform.
Stekes på 220 grader i 15-20 minutter.
Glasuren er laget av sukrinmelis og vann.
Pyntet med revet sitron og spiselige blomster <3
Ønsker dere alle en flott fredag.
– Desiree
Hvor er det best å kjøpe ricotta ? 🙂 Kaken så kjempegod ut forresten! Denne skal jeg lage en dag 🙂
Valeria: meny 🙂
Hva vil skje dersom en bytter ut Ricotta med Cottage Cheese? (har så mye stående) 🙂 Ser for meg å mose cottage cheese til en mykere konsistens.
Kine: da tror jeg det går fint 🙂