Denne retten kan lages av alt og brukes til alt.
Denne uka ble den laget av alle restene jeg hadde i kjøleskapet og brukt til både middag, matbokser og kvelds.
Oppbrinnelig er den jo laget med poteter, som jeg har byttet ut med søtpoteter.
Du trenger:
200 g søtpotet
8 egg
Valgfritt fyll.
Jeg brukte:
Go og mager saltpølse
Gul løk
Brokoli
Paprika
Hvitløk
Chilli
Regnbue gulrøtter
Slik gjør du:
Skrell og skiv potetene.
Stekes møre i en panne med olje, sett til side.
Stek resten av fyllet. Tilsett søtpotetene igjen og bland.
Visp sammen eggene og hell over.
Du må gjerne toppe det med ost om du vil, jeg gjorde det ikke denne gangen.
Inn i ovnen på 220 grader i 10 minutter.
I mens strimler du gulrøttene med en ostehøvel.
Strimlene slippes ned i en kjele kokende vann i 15 sekunder- til de blir myke.
Ta de opp og vend i litt olje.
Lørdagens lunsjtips?
Eller lag den på søndag å ha med til lunsj mandag, tirsdag og onsdag?
– Desiree
Hei 🙂 Lurte på hvor mange personer denne oppskriften passer for ?
Torill: Stort sett alle oppskriftene mine er til 3 🙂 Her kan man nok si 4 🙂