Grove pølsehorn med gulrot og yoghurt.

8. februar 2015 | Barnemat

Da er Vildes matpakker de neste dagene i boks.

Disse tar kanskje en times tid å lage, men med litt frukt og grønt har du sunne og smakfulle matbokser et par dager fremover. Jeg er ganske sikker på at de sparer med for et par stressendes morninger!


Til 10 stykker:

3 revne gulrøtter

2 dl valgfri frø

1 dl havregryn

500 g Fibramel eller annet grovt mel

25 g gjær

1 knipe salt

4 dl lunkent vann

2 dl gresk yoghurt

1 pakke kaklunpølser

Evt litt ketchup


Slik gjør du:

Bland alt det tørre, pluss gulrøttene.

Rør gjæren ut i det tempererte vannet.

Bland vann og yoghurt inn i det tørre. Bruk gjerne litt tid på å kna deigen før du setter den til heving i en halv time.

Hvordan du lager hornene er litt smak og behag.

Jeg kjevler ut små firkanter, legger en pølse på diagonalen og bretter hjørnene over.

Stekes på 180 grader i 25 minutter.

Jeg er ikke spesielt glad i pølsehorn, men disse smaker.

– Desiree


8. februar 2015 | Barnemat

Kommentarer (7)

  1. Det så veldig godt ut 🙂 🙂 innbakte pølser er jo så godt, skal prøve denne oppskriften neste gang 🙂 så veldig godt ut 🙂

Comments are closed.