Sunne kanelsnurrer på under 10 minutter.

31. januar 2015 | Godis og kaker

Jeg vet der er helg, og vi har god tid på kjøkkenet og vår fulle rett til å kose oss
litt

 ekstra, men disse små munnfullene var så latterlig enkle å lage at jeg ikke kan vente til uka med å dele!

Men disse er altså så «innafor» at de fint kan nytes til en god kopp te en hvilken som helst kveld!


Du trenger:

Speltlomper.


To forskjellige fyll:

Sukkerfritt eplesyltetøy og kanel

eller

Mandelsmør, sukrin gold og kanel.

Sukrinmelis hvis du ønsker glasur.



Slik gjør du:

Smør lompene med enten mandelsmør eller eplesyltetøy.

Hvis du bruker syltetøy drysser du bare kanel over før du ruller sammen og kutter opp i passende «snurrer».
Bruker du mandelsmør må du bre over både sukrin gold og kanel.

Sett snurrene inn i ovnen på 200 grader i 3-5 min.

Nytes som de er eller med litt glassur på toppen 

– Desiree


31. januar 2015 | Godis og kaker

Kommentarer (5)

  1. Er mandelsmør noe man får kjøpt ferdig eller lager selv? Hva blander du forresten sukrin melis med for å lage glasur? 🙂 Så kjempe godt ut 😀

Comments are closed.