Når jeg lager kostplaner til kundene mine er jeg veldig opptatt av at ting skal være enkelt, lett å variere, billig og at oppskriftene ikke inneholder halve helsekosten.
Disse pannekakene er blandt Vildes favoritter, og med kun to ingredienser synes jeg det er helt strålende.
Sukkerfri, fettfri, proteinrike og lavkarbo eplepannekaker.
Til en person:
Ett syrlig eple
Ett egg
To eggehviter
Kanel
Riv eple på et rivjern og bland alle ingrediensene.
Stekes på en god teflonpanne.
Gir 5 små pannekaker.
Tips: være tålmodig når du steker. Hvis du prøver å snu dem for tidlig faller de lett fra hverandre.
– Desiree
Må bare spørre : Blir det tre egg tilsammen da ? 🙂
Tessa: du bruker tre egg ja 🙂
Hva gjør du med eggeplommene som er igjen?
Inger J: Fryser ned 🙂
Veldig gode 🙂 God alternativ til usunn sjokolade 😉
Marta: hehe 🙂 ja 🙂
Hei!Kan man bruke litt olje eller smør til steking, eller er det fy fy? Har du eventuelt tips til et alternativ slik at de ikke setter seg fast..?Takk 🙂
Anette: bare å bruke litt olje 🙂 1ts per kake er fint 🙂
Eple med eller uten skall? 🙂
Monica: samme 🙂
tips til steking av disse pannekakene , så di ikke faller fra hverandreta di i vaffel gjærnet .
Navn Rita: Lurt 🙂 Alt går i jernet 😉
Hilde: nam! 🙂