At en muffins kan være helt uten sukker og fett, og allikevel smake muffins! Det kan jeg leve med!
Det eneste jeg fikk handlet denne sorte fredagen var et muffinsjern på ClasOhlson. Verdt hver 129 krone.
Perfekte munnfuller på under et kvarter.
For å lage disse trenger du:
4 måleskjeer proteinfabrikkens pannekakemiks.
Saften og skall fra en økologisk sitron
5 ss valmuefrø
2 dl vann
Fylles i jernet og stekes i maks 10 minutter.
Jeg toppet mine med lettkremost, rørt ut med litt sukrinmelis og sitronsaft.
Fettfri, sukkerfri, lavkalori og proteinrike.
– Desiree
så digg ut!
Kamilla Haaland: takk 🙂
hva kan man bruke i steden for den pannekakemiksen?
Anonym: kokosmel 🙂
åååå så utrolig godt ut og mååå testes 🙂 Har du noen gode tips med peanøttmel? Kjøpte en pose av det for å prøve å lage peanøttsmør til å ha som pålegg men ikke god den oppskrift jeg prøvde ihvertfall…. hihiEr ganske så ny følger men utrolig mye spennende her 🙂 )
Ann Støwer: peanøttmel er veldig godt til å lage snickers konfekt med 🙂 http://www.kriweb.no har noen gode oppskrifter 🙂
Hvor mye er ca 4 måleskjeer dersom man bruker kokosmel?
Anonym: 2dl vil jeg tro 🙂 skal få en litt tykk røre 🙂
Hei 🙂 NomNom, denne må bare testes ut. Men, er dette riktig pannekakemiks?http://www.proteinfabrikken.no/hovedsiden/Proteinpulver/Proteinpannekaker/Protein-Pancakes-910g-Proteinfabrikken12543-p0000004297#.VK2T8IqG-ro
Heidi: ja 🙂
Supert opplegg og takk for at du deler. Jeg lurer på om man kan bruke vanlige melsorter i steden for disse erstatningsproduktene? Hvorfor proteinpulver?
Sarita: jeg bruker erstatning for å få opp proteinnivået og ned karbohydratene. Det er det som gjør dem sunnere enn vanlige muffins 🙂
Hei!Er det sitronsaft i røren eller bare i glassuren? Ble litt usikker plutselig. :/
Tonje: røra 🙂