Woopsi, jeg glemte nesten å dele denne med dere! Flere varianter av bananbrød finner dere i arkivet.
Ripsene kan enkelt og greit sløyfes, men de gir en morsom smaksopplevelse! Det søte mot det syrlige. Kan tenke med at bringebær ville gi den samme svjungen i munn.
Du trenger
To bananer
2 egg
2 ss chia frø
Mos dette med en stavmikser og sett i kjøleskapet i 14 minutter slik at blandingen sveller.
Tilsett 2,5 dl ønsket mel (fibramel, kokosmel eller mandelmel)
, 1/5 dl væske (vann, melk eller kokosmelk) og et par never rips.
Stekes på 180 grader i 30 minutter.
Oppbevares i kjøleskapet.
Perfekt til frokost og kveldskos.
– Desiree
#oppskrift
#bananbrød
#chiafrø
#supermat
#superfood
#naturligmat
#barnemat
Det ser godt ut og virke ganske lett å lage (:
thefashionablemom: Super enkel. Ligger en annen oppskrift i arkivet uten chiafrøene 🙂
En femtedels deciliter væske? Eller skulle det stå 1, 5 dl?
linda: oi, det er lenge siden jeg bakte denne. Hvis det er chia frøene som skal svelles så er det nok bare en slatt med vann 🙂