Proteinrik havregrøt.

19. juni 2014 | Frokost

God morgen verden.

Vanligvis er jeg ikke et frokostmenneske. En smoothie eller yoghurt med litt cottage cheese holder somregel meg i gang frem til lunsj. Men i helgene eller dager med litt ekstra tid er frokost kanskje favorittmåltidet, sammen med lunsj og middag.

Havregrøt er ikke noe jeg spiser ofte, men hver gang jeg tar meg tid til å lage det lurer jeg på hvorfor jeg ikke spiser det oftere.

Variasjonsmulighetene er uendelige, og jeg har så mange favoritter.
I dag ble det det som var tilgjenglig, men hvem kan si nei til havregrøt med smak av vanilje og blåbær
1,5 dl lettkokte havregryn
3 dl soyamelk med vaniljesmak

Kok opp.

Når grøtener ferdig rører du inn en rå eggehvite. Helt smakløst, men øker proteininnholdet.

Toppes med blåbær.

Ha en glad dag.

– Desiree


#grøt


#husmannskost


#lowfat


#proteinmat


#oppskrift


#sunkost


#familiemat


19. juni 2014 | Frokost

Kommentarer (6)

  1. Jeg bruker 30 g havregryn, 120 g sk. Melk i mikro 2 min. Blander inn cottage chees og gresk yougurt ca 100 g. Tilsetter eple og kanel. Kjempegodt, men er det innafor?

Comments are closed.