Pai er helt genialt! I det øyeblikket du bytter ut butterdeigen og fløten har du alle muligheter til å lage en sunn middag eller lunsjrett med hva du enn har i kjøleskapet.
Det jeg hadde i kjøleskapet i dag var veldig barnevennlig, derfor navnet, men ikke la min oppskrift sette begrensninger for deg. Bruk fantasien!
Til bunn trenger du:
6 dl fibramel
4 ss olje
2 dl vann
2 klyper salt
Evt litt ekstra krydder hvis du ønsker.
Bland alle ingrediensene.
Kjevl ut bunnen og bre den over en smurt form.
Prikk bunnen
Og stek på 200 grader i 15 minutter.
Stek det kjøttet du ønsker å bruke som fyll.
I dag ble det 400g kyllingbryst og litt bacon.
Legg dette på den halvstekte bunnen.
Ønsker du grønnsaker legger du disse rå over kjøttet.
Jeg tok det jeg hadde i frysa; erter, gulrøtter og mais.
Basen lages av 4 egg og en boks cottage cheese. Visp godt og hell over.
Jeg toppet min med utsett bacon og fersk mozzarella.
Ferdigstekes på 200 grader i nye 30 minutter.
Denne fikk være med som lunsj på stranda i dag.
Passer også ypperlig som sommermiddag sammen med en grønn salat.
– Desiree
#oppskrift
#barnemat
#familiemat
#kosthold
#sunkost
#pai
#middag
Comments are closed.