Torsk med hjemmelaget persillepesto.

28. april 2014 | Middag

Ok, så her kommer en nydelig sommer-rett, men hovedrolleinnehaveren i dette blogginnlegget er persillepesto.

Pesto er på tradisjonelt vis laget av basilikum, hvitløk, olivenolje og pinjekjærner.
Til dagens middag var planen torsk. Derfor syntes jeg det kunne være spennende å fornorske det hele litt.

Til to torskefiletter brukte jeg en bunt fersk persille, en god neve pinjekjærner, to fed hvitløk, 2 ss olivenolje og litt salt.

Alt ble kjørt igjennom den trofaste stavmikseren.

Inn i ovnen på 180 grader i 20 minutter.
Perfekt sommermat- i april.

Her servert på søtpoterpure med brokoli på kanten.

– Desiree


28. april 2014 | Middag

Kommentarer (6)

  1. NAAAM så deilig! takk for tips til detteHa en heeerlig dag fine deg, nyt den <3

  2. Katrina: jeg brukte ikke det i denne oppskriften 🙂 kan kanskje ikke kalles pesto da?!? 😀

Comments are closed.