Ok, så her kommer en nydelig sommer-rett, men hovedrolleinnehaveren i dette blogginnlegget er persillepesto.
Pesto er på tradisjonelt vis laget av basilikum, hvitløk, olivenolje og pinjekjærner.
Til dagens middag var planen torsk. Derfor syntes jeg det kunne være spennende å fornorske det hele litt.
Til to torskefiletter brukte jeg en bunt fersk persille, en god neve pinjekjærner, to fed hvitløk, 2 ss olivenolje og litt salt.
Alt ble kjørt igjennom den trofaste stavmikseren.
Inn i ovnen på 180 grader i 20 minutter.
Perfekt sommermat- i april.
Her servert på søtpoterpure med brokoli på kanten.
– Desiree
NAAAM så deilig! takk for tips til detteHa en heeerlig dag fine deg, nyt den <3
prinsessen: Velbekomme 🙂
Hvordan lager du søtpotetpure?
sonja: jeg bare koker den i biter og moser 🙂
Er det ikke nødvendig med parmesan i pestoen?
Katrina: jeg brukte ikke det i denne oppskriften 🙂 kan kanskje ikke kalles pesto da?!? 😀