Bananbrød, uten fremmedord.

28. desember 2013 | Barnemat

I dag dro vi til med en skikkelig barnevennlig toretters. Tacosalat og bananbrød.

Nærbutikken hadde nemlig tilbud på overmodne bananer i dag. 2 kg for 10kr.
Genialt!
4 gikk med til bananbrødet, 4 ble skrelt og frosset hele (hva de skal brukes til får du se i morgen) resten ble skrelt, kappet i skiver og frosset i passe porsjoner.
Perfekt til smoothies, hjemmelaget sorbet, muffins eller flere bananbrød.

Du trenger:

4 bananer
4 egg
1 boks mager kesam
6 ss valgfritt mel (jeg brukte mandelmel)
2 ts bakepulver

Slik gjør du:

Mos banane og tilsett resten av ingrediensene i samme rekkefølge.

Kle en brødform, og hell røren oppi.

Stekes ved 200 grader i 30 minutter.

Brødet eller formkaken om du vil smaker godt som den er, men jeg følte for å eksperimentere litt.
Her med peanøttsmør og mørk sjokolade <3

Brødet passe som en sunn dessert eller et lite mellommåltid.
Eggene og kesamen gir et godt proteininhold, det er så godt som fettfritt og helt uten sukker.

Tusen takk for tipsene.

– Desiree


#barnemat


#hjemmelaget


#naturligmat


#sukkerfri


#kosemat


28. desember 2013 | Barnemat

Kommentarer (8)

  1. åååh,, sitter og lusker i skapene her noe etter noe godt..så har gått igjennom mange av dine innlegg for å se om det var noe her ( som jeg hadde hjemme) jeg kunne laget..ser ut til at det blir rein banan eller druer .. nedtuur!! haha

  2. Moving On: Til neste gang, putt druene i fryseren en liten time.Blir små, søte sorbet isbomber 🙂

  3. fant en oppskrift på bloggen din som jeg no skla til og putte i munnen!!panan kaker.. med bare banan og Egg og litt kanel 🙂 så noe ble det!! 🙂 ooh.. ja skal innvistere i fruer og ha stående i frysen nesten! haha

Comments are closed.