Jeg skal innrømme at jeg er ganske så matlei nå om dagene… Frustrerende å være sulten, men ikke ha lyst på noe. Heldigvis finnes det løsninger.
Når jeg ikke har lyst på mat pleier jeg å lage småretter, tapas, spekemat og andre godsaker som det er godt å sitte å nuppe til.
Utgangspunktet for fredagskosen ble derfor Osteflarn her i huset.
Osteflarn er den perfekte løsningen for de som lever lavkarbo, og savner noe crispy, salt og sprøtt. Jeg lever ikke lavkarbo. Jeg bare eeeelsker ost!
Slik lager du dem.
– Sett på grillen i ovnen. 300 grader.
– Fordel ostskiver utover et bakepapir.
Jeg liker å blande to ostetyper. Favoritten er Jarlsbergost med litt parmesan på toppen.
– Strø litt salt eller annet krydder på toppen.
– Sett inn i ovnen, helt øverst.
– Følg med! De skal bli gyldne, men ikke brent.
– Ta ut og avkjøl.
Perfekt med guacomole, salsa og rømme til <3
I dag spiste vi også litt kyllingvinger, spekemat og melon ved sidenav.
Barn i seng og bena opp!
Ønsker dere alle en god helg:)
Det hørtes godt ut!
annirenf79: Og mettenes!!!
Så bra du nevnte det- lagde det for en stund tilbake, men glemte det litt igjen! Ble inspirert 😉
Tonje: Det er jo så godt! Og enkelt! 🙂 God helg 🙂